lunes, 30 de marzo de 2020

Birthday cake

¡Este sábado fue el cumple de un miembro de la familia de nuestros peques! 👏💓
Entre los dos se animaron hacer este pastel para poder soplar la velas:



Ingredients:
- 150g of flour.
- 4 cruelty-free eggs.
- 100g of sugar.
- 100g of chocolate powder.
- 100g of butter.
- 100ml of eco milk.
- A packet of yeast powder.

Preparation:
- Turn on the oven in order to pre-heat it.
- Put the eggs into a bowl, beat them and add slowly the sugar.
- Then add the yeast and the chocolate powder and whip it all.
- Melt the butter, add it with the milk and whip all the mixture.
- Add the flour (slowly!) while whipping the mixture.
- Dump the mixture into an oven mould and put it into the oven.
- Bake it for about 30 minutes.
- Take it out the oven and... happy birthday!

¡¡Felicidades de parte de todas nosotras!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.